Pînzariu, AlexandraALEXANDRA PÎNZARIU – MINISTERUL PENTRU SOCIETATEA INFORMAȚIONALĂ / DIRECȚIA GENERALĂ ECONOMICĂ, ACHIZIȚII PUBLICE, JURIDICĂ ȘI RESURSE UMANE / SERVICIUL JURIDIC ȘI CONTENCIOS ADMINISTRATIV 

Alexandra este studentă în anul II la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Este, de asemenea, voluntar în cadrul asociației ELSA, European Law Students Association. În timpul gimnaziului , a participat la faza națională a Olimpiadei de Limba Română , precum și la faza județeană a Olimpiadei de Limba Engleză. A urmat apoi cursurile Colegiului Național A.T. Laurian, profil filologie – engleză intensiv. În liceu participă la fazele județene ale Olimpiadelor de Limbă Engleză și Franceză.

Termină liceul cu media 9,80, iar la Bacalaureat obține o medie de 9,26. Urmează timp de 3 ani cursuri la școala populară de arte, specializarea chitară. Aptitudini în domeniul IT: certificat ECDL complet; aptitudini lingvistice: limba engleză certificat Cambridge CAE, limba franceză certificat DELF b2. Consideră că acest stagiu se potrivește perfect cu ideea sa de dezvoltare personală prin muncă, seriozitate și accesul neîngrădit la oportunități.