Stancu, Ana-Maria CristinaANA-MARIA CRISTINA STANCU MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE / UNITATEA CENTRALĂ DE ARMONIZARE PENTRU AUDITUL PUBLIC INTERN 

Ana-Maria Cristina este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București. Încă din perioada studiilor a fost foarte interesată de domenii precum control și audit financiar, urmând în acest sens un stadiu de practică în cadrul companiei PriceWaterhouseCoopers în domeniul „Consultanță în energie”. Se recomandă drept o persoană care investește multă muncă în dezvoltarea profesională și în acest sens, pentru a completa cunoștințele teoretice dobândite în timpul facultății s-a implicat în numeroase activități extra-curriculare. Din anul 2012 a colaborat cu o companie ce oferă servicii de consultanță și audit în domeniul managementului calității și securității în muncă, unde a participat activ la numeroase ședințe de consultanță, în urma cărora și-a însușit cunoștințe solide ale standardelor și proceselor de audit și consultanță.

În vederea dezvoltării profesionale în anul 2013, a început colaborarea cu Asociația Română pentru Reciclare (ROREC), care s-a întins pe o perioadă de un an. În urma acestei experiențe a avut de învățat din profesionalismul oamenilor alături de care a lucrat, totodată descoperind cât de importantă este reciclarea atât din punct de vedere al mediului cât și din punct de vedere financiar.