Gotea, AndradaANDRADA GOTEA – MINISTERUL JUSTIȚIEI / OFICIUL NAȚIONAL DE PREVENIRE A CRIMINALITĂȚII ȘI COOPERARE PENTRU RECUPERAREA CREANȚELOR PROVENITE DIN INFRACȚIUNI 

Andra Gotea este absolventă a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, promoția 2014. Pe parcursul pregătirii academice a fost implicată în mai multe proiecte și stagii de practică din dorința de a se dezvolta pe plan profesional cât mai mult posibil.

Astfel a participat la stagii de practică în cadrul Tribunalului Militar Cluj și Instituției Prefectului Cluj. De asemenea, din pasiune pentru politică, drept și procesul legislativ a luat parte la programul Parlamentul Tinerilor, în parteneriat cu Camera Deputaților, acest program reprezentând o simulare a procesului decizional din cadrul Parlamentului României pe grupuri politice, comisii parlamentare, precum și in plen. În plan profesional a colaborat cu casa de avocatură „Iordăchescu și Asociații” în domeniul dreptului societar și al insolvenței, lucrarea de licență urmând aceeași arie de activitate.