Gălățanu, Andreea AlexandraANDREEA ALEXANDRA GĂLĂȚANU – GUVERNUL ROMÂNIEI / CABINET CONSILIER PERSONAL AL PRIM-MINISTRULUI 

Andreea este absolventă a studiilor masterale în Managementul serviciilor sociale și licențiată în Asistență Socială la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent urmează și studiile masterale în Managementul Strategic al Resurselor Umane la aceeași universitate. A participat la numeroase conferințe științifice unde a obținut locul I și III. A participat la schimburi de experiență în Germania la Merseburg și în Polonia la Lublin. Actualmente este student senator în Senatul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca respectiv secretar în Comisia de Activități Studențești, unde întreprinde activități de reprezentare a studenților din universitate. Are sub îndrumare Consiliul Studenților din Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, respectiv comitetul unuia dintre căminele studențești.

A realizat stagii de practică în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, unde și-a realizat și lucrarea de licență, la Serviciul de Probațiune din Tribunalul Cluj-Napoca și la Direcția Generală de Asistență Socială Onești. A fost voluntară un an la Liceul pentru deficienți de vedere din Cluj-Napoca.