Galin, Andreea MădălinaANDREEA MĂDĂLINA GALIN – MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE / DIRECȚIA GENERALĂ SCHIMBĂRI CLIMATICE 

A absolvit Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava în 2013, obținând rezultate remarcabile la examenul de bacalaureat (9.96). În prezent este studentă la Universitatea Durham (Marea Britanie), urmând cursuri în departamentul de Geografie-departament ce se bucură de prestigiu internațional, fiind clasat pe locul patru în lume. Își dorește să creeze din pasiunea pentru geografie o viitoare carieră și să contribuie la revigorarea cercetării în România în acest domeniu.

Este interesată în special de problema schimbărilor climatice și de modul în care acțiunile antropice ar putea periclita dezvoltarea durabilă a societății. Pe toată durata studiilor, Mădălina s-a implicat în diverse activități extra-curriculare, participând la școli de vară precum Grow Summer School organizat de AISEC și Junior Summer University organizat de Universitatea Babeș-Bolyai. De asemenea, a participat la proiecte de voluntariat pe teme de mediu precum ‘Let’s do it, România!’ și ‘Green Committee’ ce adoptă strategii de ecologizare în cadrul campusului universitar și derulează campanii de conștientizare a problemelor de mediu. În prezent, este trezorier al Societății Românilor din Durham și lucrează ca voluntar la bibliotecă colegiului.