Mitu, AndreeaANDREEA MITU – MINISTERUL SĂNĂTĂȚII / DIRECȚIA BUGET ȘI CONTABILITATE 

Studentă în anul II la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București și absolventă de profil pedagogic al Colegiului Național „Costache Negri”, Andreea este o persoană organizată, dinamică, comunicativă, căreia îi place să facă lucrurile temeinic.

Olimpică la matematică și fost sportiv de performanță, a luat parte pe parcursul liceului în numeroase activități de voluntariat (2 ani la rând a fost voluntar la Fundația „Inimă de copil”), a participat și la multe activități extrașcolare, fiind premiată la festivaluri internaționale de muzică.

Pe parcursul primului an de facultate s-a implicat în diverse proiecte și activități organizate de ASE București în colaborare cu alte universități prestigioase. A participat la Sesiunea de comunicări științifice la disciplina Contabilitate conform IFRS și s-a remarcat la materii precum: drept, informatică. A făcut parte din Asociația Studenților economiști din România (ASER), implicându-se activ în proiectul „Changemakers”, implementând apoi un nou proiect. Câteva dintre activitățile din facultate: „BCR Career Day”, „Raiffeisen Bank Career Day”, la cea din urma a fost premiată la un concurs de logică.

A participat la sfârșitul anului I la un internship la UniCredit Tiriac Bank, internship care a ajutat-o să-și dea seama cât de mult îi place domeniul economic.