Vișănescu, AndreeaANDREEA VIȘĂNESCU – MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECȚIEI SOCIALE ȘI PERSOANELOR VÂRSTNICE / DIRECȚIA AVIZARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL 

Andreea este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, București. Licențierea ca specialist în comunicare a obținut-o în domeniul Gestionării Crizelor de Imagine. Datorită interesului său pentru conceptul de imagine, Andreea a participat în perioada cursurilor universitare la diverse workshop-uri și conferințe pe această temă. În anul 2012 a participat la workshop-ul organizat de Echipa BizMasters a Facultății de Management din cadrul SNSPA, cu tema „Managementul reputației. Dincolo de Personal Branding”, continuând ulterior cu un program de Cursuri Aplicate de Discurs și Branding Politic, desfășurate spre finalul anului 2013 de Centrul de Strategii Aplicate, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României. În completarea pregătirii sale academice, au venit ulterior și diverse activități pe lângă studiile acesteia din domeniul comunicării.

Pasiunea a îndreptat-o către cursuri particulare în domeniul diplomației, preocupare finalizată în 2013 cu absolvirea programului de perfecționare din cadrul Cursurilor Intensive de Diplomație și Siguranță Națională, desfășurate de Centrul de Strategii Aplicate și Camera de Comerț și Industrie a României. Printre cele mai importante subiecte atinse în cadrul acestor cursuri, s-au numărat: „Managementul situațiilor de criză în activitatea diplomatică” și „Principiul respectării drepturilor omului; între moralitate și securitate internațională”. În toamna acestui an, Andreea urmează să își continue studiile în cadrul programului de Masterat în Management și Guvernare, la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA, București.