ANDREI-CRISTIAN CULDA – MINISTERUL TRANSPORTURILOR / DIRECȚIA GENERALĂ STRATEGIE, MANAGEMENT ȘI AFACERI EXTERNE / SERVICIUL TRANSPORT DURABIL ȘI MULTIMODAL 

Urmează programul de licență si master in Marea Britanie la University of Bath, specializarea Inginerie Mecanica, Management si Sisteme de Producție. Anterior, a absolvit studiile liceale la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din București, profilul matematica-informatica. Pe parcursul studiilor universitare, a fost implicat in diverse activități extra-curriculare precum strângeri de fonduri ca parte a World Food Programme, subsidiara a Națiunilor Unite.

Andrei își dorește sa construiască o cariera într-un domeniu aflat in continua dezvoltare la nivel global si anume transporturile. Drept urmare, acumulează experiență si accesează programe de internship in logistica din timpul liceului. Ultimul an îl petrece ca si Supply Chain Planning & Control Intern in cadrul Rolls-Royce plc, unde are primul contact cu mediul de afaceri britanic, obținând aprecieri si rezultate deosebite pe parcursul celor doua roluri. Este, de asemenea, membru al Asociației Inginerilor Mecanici din Marea Britanie, iar principala sa pasiune este reprezentata de sfera aviației.