Gheorghiță, AndreiANDREI GHEORGHIȚĂ – MINISTERUL SĂNĂTĂȚII / DIRECȚIA GENERALĂ INFRASTRUCTURĂ ȘI APARATURĂ MEDICALĂ / DIRECȚIA PATRIMONIU, APARATURĂ MEDICALĂ ȘI INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURĂ / COMPARTIMENT INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURĂ 

Proaspăt absolvent al masterului Management pentru sănătate, din cadrul Facultății de Bioinginerie Medicală, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Andrei și-a început drumul academic la Școala cu clasele I-XIII Nr.1 din Roman continuându-și studiile la Liceul cu profil tehnologic: Grup Școlar „Vasile Sav“.

Odată cu absolvirea liceului, fiind pasionat de științele inginerești a urmat Facultatea de Bioinginerie Medicală, unde și-a fructificat devotamentul pentru inginerie participând la numeroase conferințe: Conferința Națională de Bioinginerie Medicală; Congresul National al Societății Romane de Fiziologie.

De asemenea, pe lângă training-urile de „Negociere și comunicare” și „Management organizațional”, Andrei a publicat și lucrarea: „Evaluarea circulației pulmonare prin pletismografia de impedanță electrica” lucrare prezentata în cadrul Simpozionului Național de Bioinginerie Medicală Iași . Prin intermediul efortului depus și a atitudinii pro-active, acesta a reușit sa dobândească experiență în domeniul științelor inginerești, al tehnologiei și al managementului medical.