Andronic, CristinaCRISTINA MĂDĂLINA ANDRONIC – MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ȘI ADMINISTRAȚIEI PUBLICE / DIRECȚIA GENERALĂ AVIZARE, CONTENCIOS, RELAȚIA CU PARLAMENTUL ȘI DIALOG SOCIAL / COMPARTIMENTUL RELAȚII INTERNAȚIONALE 

Pregătirea educațională a Cristinei constă în absolvirea Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene, specializarea Studii Americane din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, urmează un program masteral în cadrul aceleiași universități, specializarea fiind Guvernanța Europeană.

Atât în timpul facultății, cât si pe întreaga perioadă de liceu a fost implicată în diverse acțiuni de voluntariat, precum experiența în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat Exploatat din municipiul Bârlad, dar și contribuții pentru organizarea evenimentului „Zi-le de Cluj” al Primăriei Cluj-Napoca. Totodată, a fost voluntară în organizația studențească „Studcard”- secțiunea „Evenimente”.

Pe tot parcursul facultății, am fost angrenată în diverse activități (ecologizare, colectare de haine pentru orfelinate) și activități extra-curriculare (conferințe pe teme politice), actualmente fiind președinta Ligii Studenților Social-Democrați Cluj-Napoca, organizație în cadrul căreia, alături de echipa formată, am organizat atât evenimente politice, cat și sociale (campania „o prăjitura pentru un zâmbet”, „1 Mărțișor pentru sufletul tuturor!”, „Iubește studențește” etc.).