Miriuță, CristinaCRISTINA MIRIUȚĂ – MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI / DIRECȚIA PROGRAME ȘI PROIECTE PENTRU TINERET ȘI STUDENȚI 

Cristina este studentă originară din Republica Moldova. Este licențiată în Științe Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Pe parcursul studiilor s-a implicat în activitățile de voluntariat desfășurate de către Liga Studenților din Universitate, în prezent fiind prim-vicepreședinte al acestei organizații studențești.

Este student reprezentant în Cosiliul Facultății de Științe Economice și în Senatul Universitar. Opțiunea pentru Direcția Programe și Proiecte de Tineret și Studenți a MTS a fost motivată de participarea la 2 dintre proiectele organizate de acest departament, și anume Universitatea de Vară, modulul Leadership și Școala de Vară, modulul Multiculturalitate, edițiile 2014 și din dorința de a face cunoștință cu mecanismul de organizare al proiectelor de tineret la nivel național.

Alte activități extracurriculare la care a participat sunt Școala de Vară „Cunoaște-ți vecinii” 2013, proiectul național „Sunt student-îmi cunosc drepturile” 2013 și tabăra „Formăm caractere-creăm oportunități” 2014.