Mitu, Denisa-ElenaDENISA-ELENA MITU – MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE / DIRECȚIA GENERALĂ DE TREZORERIE ȘI DATORIE PUBLICĂ 

Denisa Elena este studentă în anul II la Universitatea din Manchester, Mare Britanie, studiind Business Internațional, Finanțe și Economie. De-a lungul anilor de studii liceale s-a remarcat prin participări și rezultate la Olimpiade Naționale și Regionale de Limba Engleză, Limba și Literatura Română, precum și Matematică, descoperind pasiunea ei pentru Business, Economie și implicit pentru Finanțe în urma participării in cadrul unui program intitulat „Money Sense”, organizat de AIESEC în colaborare cu RBS.

Dorind să exceleze în domeniile respective, într-un mediu multicultural și divers, a ales să își continue studiile universitare în Marea Britanie, unde și-a păstrat în continuare spiritul competitiv și a participat la „Manchester University Marketing Challenge”. Dorința de a-și îmbunătăți abilitățile practice au determinat-o să devină Marketing Intern în cadrul societății studențești Manchester Entrepreneurs, pentru ca mai apoi să obțină poziția de Coordonador Financiar pentru proiectul TEDxManchester.

Impulsionată de ideea de schimbare și de decizia de a acumula experiență în domeniul public, a ales să se alăture Ministerului Finanțelor Publice, dorind să îmbine cunoștințele deja acumulate în domeniul politic și financiar în urma cursurilor universitare și informării din sursele mass-media, cu profesionalismul, spiritul invoator și entuziasmul de care a dat dovadă și pană acum în proiectele în care a fost implicată. La sfârșitul stagiului de practică din cadrul Guvernului României urmează să se reîntoarcă în Marea Britanie pentru finalizarea studiilor universitare.