Dancă, Denisa-Loredana-GabrielaDENISA-LOREDANA-GABRIELA DANCĂ MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ȘI ADMINISTRAȚIEI PUBLICE / DIRECȚIA GENERALĂ AVIZARE, CONTENCIOS, RELAȚIA CU PARLAMENTUL ȘI DIALOG SOCIAL / SERVICIUL AVIZARE DOMENIUL CONTRACTARE FONDURI EUROPENE 

Denisa Loredana Gabriela urmează cursurile masterului de Administrație și Politici Publice în Uniunea Europeană din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea din București, fiind licențiată în științe administrative în cadrul aceleiași facultăți. Este pasionată de spațiul germanic, influența acestei culturi asupra istoriei universale și apreciază dedicația și efortul depus de către aceștia pentru a ajunge motorul economic al Europei. Prețuind gândirea anticipativă a germanilor și planificarea atentă a vieții personale și profesionale, a decis studierea particulară a acestei limbi.

A avut ocazia de a efectua un stagiu de practică în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice căpătând astfel cunoștințe în domeniul achizițiilor publice și descoperind importanța monitorizării constante a procesului achizițiilor publice, precum și accesibilitatea informațiilor publicului larg.

În 2012 a participat în două schimburi de tineri în afara țării prin intermediul Youth in Action. Aceste experiențe în Lituania, respectiv Turcia (unde a fost team leader) au ajutat-o la perfecționarea limbii engleze, precum și la îmbunătățirea abilităților de comunicare interculturală.