Toader, Elena GeorgianaELENA GEORGIANA TOADER – MINISTERUL PENTRU SOCIETATEA INFORMAȚIONALĂ / DIRECȚIA GENERALĂ ECONOMICĂ, ACHIZIȚII PUBLICE, JURIDICĂ ȘI RESURSE UMANE / SERVICIUL MANAGEMENT ȘI RESURSE UMANE 

Elena Georgiana este absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice si Administrative, licențiată în domeniul științelor administrative. În prezent urmează două programe masterale, unul având continuitatea studiilor, și anume Studii Administrative Europene, iar cel de-al doilea Comunicare Manageriala si Resurse Umane fiind actualul domeniu de interes, ambele programe sunt urmate in cadrul universități SNSPA.

Pe parcursul anilor de licență a urmat stagii de practică în cadrul Autorității pentru Restituirea Proprietăților, precum și în cadrul Ministerului Sănătății, iar de curând a finalizat un internship in cadrul unei companii de resurse umane, Humangest unde a acumulat experiență în domeniul resurselor umane. În perioada anilor de liceu s-a remarcat prin participarea la olimpiada de georgrafie, faza județeana, obținând locul 2. În completarea pregătirii academice au venit și diversele activități extra-curriculare la care a participat printre acestea numărându-se diverse workshop-uri, cursuri si training-uri.