OLYMPUS DIGITAL CAMERAFLAVIA MARINA BALAȘ – DEPARTAMENTUL PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM / DIRECȚIA GENERALĂ PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII ȘI COOPERAȚIE 

Studentă în anul III în cadrul HTMi, Hospitality and Tourism Management Institute, Elveția. Anterior acestuia, a urmat cursurile Colegiului Național „Moise Nicoară” din Arad, profilul filologie. Nascută pe 2 august 1993, aceasta a dobândit într-o scurtă perioadă de timp experiențe profesionale vaste și diversificate în cadrul stagiilor de practică urmate în decursul anilor de studiu (IHG, Design Hotels AG, 25hours Hotels). Participă la organizarea diferitelor evenimente precum gale internaționale sau conferințe dar și strângeri de fonduri, lansări de carte sau gale de modă, asimilând o perspectivă globală asupra serviciilor și tehnicilor operațiunilor în industria ospitalieră. Datorită seriozității dovedite în ceea ce privește studiul, reușește încă din primul an să obțină pe baza rezultatelor dar și a conduitei profesionale o bursă de merit oferită de către HTMi.

Flavia a fost implicată în diverse activități extra-curriculare în cadrul unor ONG-uri precum Foundation Study International, Green your eye, Interact, în cadrul cărora actele de voluntariat erau de interes major. Totodată, își îndreaptă atenția asupra proiectelor educaționale, participând la diverse activități didactice în cadrul Complexului Muzeal Arad și a Bibliotecii Județene Arad A.D. Xenopol.