Călin, Ioana CristinaIOANA-CRISTINA CĂLIN – MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE / DIRECȚIA DE AUDIT PUBLIC INTERN 

Ioana-Cristina este absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, secția engleză, din cadrul Academiei de Studii Economice și urmează să își continue studiile în programul de masterat „Managementul afacerilor internaționale”, în limba engleza, din cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale. A urmat cursurile Colegiului National „Alexandru Lahovari”, profilul matematică-informatică.

Pe perioada liceului a fost implicata în programe de voluntariat cu caracter social la nivelul Municipiului Râmnicu-Vâlcea.

A ales sectorul public din dorința de a-și îmbogăți cunoștințele macroeconomice. Este o fire competitivă, căreia îi place să se implice în proiecte ce o stimulează intelectual și a obținut premiul II împreună cu echipa sa pe tema ”„Endogenous economic growth and the role of Human Capital” la Sesiunea Științifică Studențească, 2012, organizata de Academia de Studii Economice. O alta activitate extra-curriculara ce merită menționată din perioada studenției este stagiul de practică în sistemul bancar în Centrul De Procesare al Libra Internet Bank, în departamentul de operațiuni.