Vasiloiu, Ioana CristinaIOANA CRISTINA VASILOIU – DEPARTAMENTUL PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM / DIRECȚIA POLITICI PENTRU MEDIUL DE AFACERI 

Este licențiată în Economie și Afaceri Internaționale la Academia de Studii Economice din București. Pe durata studiilor, a fost implicată în diferite activități extra-curriculare, făcând parte dintr-un ONG dedicat ecologiei și turismului și participând la proiecte naționale, dar și internaționale, precum proiectul referitor la ecologie, desfășurat în Italia, în perioada 2 – 16 octombrie 2012. A finalizat studiile și prima experiență profesională a dobândit-o în cadrul companiei Bridge Europe Consulting, unde s-a implicat asistând clienții în atragerea de fonduri, în special de la Uniunea Europeană.

În cadrul acestei companii nu doar a asistat clienții, ci s-a ocupat și de imaginea companiei în rețelele sociale, învățând astfel lucruri noi despre Social Media si Search Engine Optimization. De la începutul anului universitar 2013-2014, a decis să își continue studiile în cadrul universității care i-a devenit familiară – Academia de Studii Economice, urmând masteratul cu specializare în Diplomație Economică, iar din toamna anului 2014, va urma cursurile Facultății de Economie a Universității Tehnologice West Pomeranian din Szczecin, în Polonia, în baza unei burse Erasmus+.