Krizsala, Ioana-TheodoraIOANA-THEODORA KRIZSALA – MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI / SERVICIUL RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL 

Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a Programului de Studii Psihopedagogice, dorește să contribuie la îmbunătățirea și consolidarea relațiilor externe ale României. Pentru a acumula cunoștiinte din diverse culturi si cu scopul de a promova imaginea Romaniei, a participat la mai multe proiecte de voluntariat, cel mai reprezentativ fiind stagiul de practică organizat de Municipalitatea orașului Denizli din Turcia.

Timp de 6 săptămâni, a avut oportunitatea de a preda limba engleză și de a prezenta cultura română tinerilor din regiune, având alături voluntari din diferite colțuri ale lumii, respectiv Brazilia, Mexic, Ghana, Zambia, Maroc, Algeria, Germania, Bosnia și Herțegovina, Albania, Ucraina, Georgia, Palestina, Afganistan și Indonezia. La dezvoltarea sa personală au contribuit participările la olimpiade, sesiuni de comunicări științifice, traininguri, un proiect de cooperare Est-European și un stagiu de practică în domeniul resurselor umane. Cele mai importante pasiuni ale sale sunt : ski, înnot, pictură și călătoriile.