Moisuc, Ionela-MădălinaIONELA-MĂDĂLINA MOISUC GUVERNUL ROMÂNIEI / DIRECȚIA RELAȚII PUBLICE 

Mădălina este absolventă a Colegiului Național „Iulia Hasdeu” din București, specializarea filologie bilingv spaniolă, susținând astfel atât bacalaureatul român, cât și bacalaureatul spaniol. Implicarea în numeroase proiecte naționale și internaționale au dus la obținerea Premiului de Excelență Academică din partea ambasadorului Spaniei la București în anul 2012.

În prezent este studentă în anul III la Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice și în anul II la Facultatea de Limbi si Literaturi Străine, specializarea filologie spaniolă, ambele din cadrul Universității din București.

Încă din primul an de facultate, devine membru al asociației studențești PRIME România ca organizator al evenimentului PR&Ad Fair, târg de joburi și internship-uri pentru studenții de la Comunicare și Relații Publice, urmând ca mai apoi să activeze în departamentul de Resurse Umane. Cei doi ani petrecuți în acest ONG au apropiat-o și mai mult de domeniul Relațiilor Publice și de profilul unui practician profesionist și responsabil.