Tudor, Iulia-AndreeaIULIA-ANDREEA TUDOR – MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECȚIEI SOCIALE ȘI PERSOANELOR VÂRSTNICE / DIRECȚIA GENERALĂ ASISTENȚĂ SOCIALĂ 

Iulia-Andreea a absolvit în Iunie 2014 Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, fiind licențiată în Asistență Socială. Încă din anul I de facultate s-a implicat în activități caritabile desfășurate de mai multe ONG-uri, prin distribuirea de hrană și îmbrăcăminte oamenilor străzii și strângere de fonduri pentru construirea unui adăpost social, după care s-a decis să devină voluntar în cadrul Organizației „Salvați Copiii” unde a organizat și moderat sesiuni informative pentru elevi de gimnaziu și liceu privind consumul de droguri în rândul tinerilor.

De asemenea, este voluntar în cadrul Asociației pentru Educație, Formare Profesională și Leadership, asociație ce realizează activități în sfera educațională pentru a stimula formarea și dezvoltarea continuă a copiilor și a tinerilor. În cei 3 ani de facultate a desfășurat stagii de practică în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, Consiliului Național Român pentru Refugiați și Centrului Specializat pentru Copii cu Dizabilități Profunde „Sfânta Margareta”. Tot pe perioada studiilor, Andreea a fost implicată în diverse activități extra-curriculare, participând la școli de vară, cum ar fi „Aging: Interdisciplinary Approaches for an Active & Healthy Elderliness”, „Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport” , „Voluntariat și Fundraising -Ministerul Tineretului și Sportului”, precum și la schimburi de tineret desfășurate prin intermediul programului “Youth în Action” al Comisiei Europene (Belgia și Spania).

Începând cu octombrie 2014, își va continua perfecționarea academică printr-un program masteral cu specializarea „Managementul Serviciilor Sociale și de Sănătate”, Universitatea București. În afara preocupărilor academice este pasionată de șah, fotografie, și activități ce contribuie la dezvoltarea personală.