Ciutura, LaurențiuLAURENȚIU CIUTURA – DEPARTAMENTUL PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM / DIRECȚIA POLITICI PENTRU MEDIUL DE AFACERI 

In anul 2009 am absolvit Liceul Teoretic „George Calinescu” din Constanta profil bilingv-engleza. In liceu am avut ocazia sa invat limba italiana si sa aprofundez cunostintele de limba engleza si germana. Incepand din anul 2009 si pana in 2012 am urmat cursurile Facultatii de Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, unde am dobandit cunostinte de management, marketing, contabilitate, ticketing si dezvoltare durabila. Din 2012 si pana in 2014 am urmat in continuare studiile de masterat din cadrul Universitatii Romano-Americane, Programul Administrarea Afacerilor in Turism, unde am consolidat notiuni referitoare la dezvoltarea infrastructurii, managementul proiectelor si managementul destinatiilor turistice.

Alte activitati au cuprins o bursa de studii Erasmus in Italia timp de aproximativ 5 luni si doua internshipuri, unul la hotelul Radisson Blu, iar celalalt la InterContinental Hotels Group din Bucuresti.

In timpul studiilor de licenta si masterat am participat la Cercurile Stiintifice Studentesti din cadrul Universitatii Romano-Americane, unde am obtinut Premiul I si Premiul II pentru proiectele de cercetare realizate.

Nu in ultimul rand, recomandarile obtinute de la facultate si de la locurile de munca nu pot decat sa confirme seriozitatea si implicarea de care am dat dovada in decursul acestor ani.