Purcel, Livia AndreeaLIVIA ANDREEA PURCEL MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE / DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE / CENTRUL DE MONITORIZARE MASSMEDIA 

Livia este licențiată în științe politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Parcursul sau academic a fost marcat de rezultatele bune obținute în decursul studiilor liceale în cadrul Olimpiadelor de Limba și Literatura Romană, Economie, precum și în mediul academic universitar, obținând nota 10 la examenul de economie, proba de admitere la facultate. Pe durata studiilor, Andreea a fost implicată în diverse activități extra-curriculare, făcând parte pentru o perioada din Asociația Pro Democrația.

Între octombrie 2012 – februarie 2014, Andreea și-a continuat activitatea academică în cadrul unui program masteral la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” și, în prezent, urmează cursurile programului de master „Științe Politice” la SNSPA. Experiența profesională a început să o dobândească la începutul anului 2014, ocupând funcția de consilier al Ministrului Culturii.