Teodorescu, Maria CristinaMARIA CRISTINA TEODORESCU – MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE / DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE / SECȚIA INFORMARE PUBLICĂ 

Maria Cristina este licențiată în Comunicare și relații publice după ce a absolvit cu succes cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. În cadrul lucrării de cercetare a pus în practică cunoștințele acumulate în cei trei ani dedicați pregătirii teoretice, reușind să elaboreze un studiu de actualitate ce trata problematica responsabilității sociale corporative din perspectiva celor mai importante companii și instituții ce activează în România.

În prezent, este masterandă bursieră în cadrul programului Comunicare corporativă al aceleiași facultăți, unde studiază cu interes domeniul resurselor umane din prisma liderului eficient. De-a lungul timpului, a participat la stagii de practică organizate de agenția de presă RADOR în vederea publicării de știri și interviuri. De asemenea, s-a implicat în „Televiziunea ta de practică” – Sigma TV, prin programul „Practicanții de azi, profesioniștii de mâine al televiziunilor”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU. Prin intermediul acestui program, a deprins de la profesioniștii Sigma TV, respectiv TVR (trustul media partener) cunoștințe relevante pentru o carieră în mass media. Pasionată de scris încă din școala generală, a participat la mai multe concursuri de creație și a încercat să se perfecționeze în tot acest timp.