Mazilu, MihailMIHAIL MAZILU – DEPARTAMENTUL PENTRU APE, PĂDURI ȘI PISCICULTURĂ / DIRECŢIA POLITICI, STRATEGII ŞI PROIECTE PENTRU PĂDURI ŞI VÂNĂTOARE 

Studiile preuniversitare desfasurate sub indrumarea profesorilor liceului teoretic “Dan Barbilian” contribuie substantial la dezvoltarea viziunilor legate de viitorul profesional.

In anul 2010 termina liceul si devine student al facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” – București. Inca din primul an de studii universitare capata statutul de Membru al Departamentului de Relaţii cu Instituţiile Statului in cadrul organizatiei “Parlamentul Tinerilor”, unde isi descopera si dezvolta pasiunea pentru mediul politic si administrativ. Ulterior, a fost organizator in cadrul “Concursului de Drept Umanitar si Dreptul Refugiatilor ”, organizat de Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti, unde indruma o prestigioasa echipa de studenti din Republica Moldova.

In anul 2012, ofera o doza de profesionalism tangentelor sale cu antreprenoriatul si zona business, obtinand premiul I la Workshop-ul 1stEP cu tema : Antreprenoriat (realizarea unui model de afaceri) si absolvind cursul “Dreptul Afacerilor Comerciale”, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

In ceea ce priveste mediul juridic, s-a numarat printre studentii selectati pentru a face practica in cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se afirma la concursul “CONSTANT 2013” cu lucrarea de Drept Procesual Penal “Pericolul pentru ordinea publica – temei al arestarii preventive”, efectueaza stagii de practica in renumite cabinete de avocatura din Bucuresti. In vara anului 2014 devine absolvent al Facultatii de drept si aspira la o cariera de succes in cadrul Guvernului Romaniei.