Cătuți, Mihnea CătălinMIHNEA CĂTĂLIN CĂTUȚI – MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECȚIEI SOCIALE ȘI PERSOANELOR VÂRSTNICE / DIRECȚIA GENERALĂ ASISTENȚĂ SOCIALĂ 

Mihnea este student în anul al III-lea la University of Bristol (locul 30 în topul celor mai prestigioase universități ale lumii), Facultatea de Drept și Științe Sociale, specializarea Politică și Sociologie. A obținut Premiul School of Politics, International Studies and Sociology Award for year one joint honours Sociology cu cea mai bună medie din departamentul său în primul an de studii și Dean’s Commendation Letter for Academic Performance.

Momentan este reprezentantul studenților de politică din anul 3 în cadrul facultății sale. În 2013 a făcut parte din prima generație de SMART interns, efectuând un stagiu în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului în colaborare cu Liga Studenților Români în Străinătate. A participat tot în 2013 la școala de vară New Perspectives on Diplomacy organizată de UN Youth România și a făcut parte din organizarea unor conferințe tematice în cadrul universității, ce au vizat schimbările climatice și dezvoltarea internațională. Printre activitățile extra-curriculare se numără și baschetul de performanță, pe care l-a practicat, la nivel profesionist, între 2010 și 2012, făcând parte în prezent din prima echipă masculină a universității sale.