Coteț, Miruna GabrielaMIRUNA GABRIELA COTEȚ – MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE / UNITATEA DE EVALUARE A INVESTIȚIILOR PUBLICE 

În prezent este studentă la Facultatea de Economie în anul III și la Facultatea de Psihologie în anul II în cadrul Universității Viena din Austria. A absolvit cursurile Colegiului National „Mihai Viteazul” din București, profilul matematică-informatică intensiv engleză. Pe parcursul studiului interesul acesteia pentru economie a crescut tot mai mult datorită faptului că a descoperit complexitatea și multitudinea metodelor de investigare și modelare a proceselor economice. Printre domeniile ei de interes se numără macroeconomia, economia publică și cea comportamentală.

În anul 2013 a început studiul psihologiei la aceeași universitate, interesul ei fiind prezent încă din perioada liceului în care a fost membră a clubului de psihologie. Dorința ei este de a integra, în viitor, cele două arii de studiu, o posibilă cale fiind aprofundarea și contribuția la cercetarea în economia comportamentală. În vara anului 2013 a acumulat experiență profesională efectuând un program de voluntariat oferit de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.

În perioada liceului a câștigat diferite competiții de șah și a luat parte la programul de schimb de experiență cu Colegiul Mgr. Frecken din Olanda. De asemenea, a luat parte la olimpiadele naționale de limba engleză și germană, având o pasiune pentru învățarea limbilor străine și studierea culturii și literaturii acestora, în prezent fiind fluentă în engleza și germană și stăpânind franceza și spaniola la nivel intermediar.