Tătaru, MonicaMONICA TĂTARU – MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE / DIRECȚIA GENERALĂ MECANISME ȘI INSTRUMENTE FINANCIARE NERAMBURSABILE / COMPARTIMENTUL PROGRAMARE ȘI IMPLEMENTARE GRANTURI SEE ȘI NORVEGIENE 

În prezent, urmează cursurile de licență la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București. A absolvit în 2012 Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, iar pe durata celor patru ani de liceu s-a implicat în activități de voluntariat prin intermediul programului național „Strategia Națională de Acțiune Comunitară”, a participat la numeroase proiecte organizate de AIESEC sau de Fundația CODECS, dar și la conferințele Galați Model United Nations și Iași Model United Nations.

Dorindu-și o experiență multiculturală și de a-și perfecționa cunoștințele de limba franceză, a beneficiat de o mobilitate Erasmus de un semestru în Franța, unde a studiat la Institut d’Administration des Entreprises din Lille. Din punct de vedere profesional, stagiul de practică efectuat în domeniul Consultanță în energie la compania PriceWaterhouseCoopers au determinat-o ca viitoarea ei carieră să se desfășoare în industria energetică. De asemenea, pasiunea pentru limbile străine au îndemnat-o să aplice pentru o bursă de trei luni la Institutul de stat de limbă rusă „A.S. Puskin” din Moscova, mobilitate ce are ca scop îmbunătățirea cunoștințelor de limbă rusă.