Chichernea, PaulPAUL CHICHERNEA MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE / DIRECȚIA GENERALĂ ECONOMICĂ 

Paul este student în anul II al Facultății de Drept din cadrul Universității din București. În anii de liceu a activat în clubul de dezbateri academice, participând la numeroase competiții din domeniu, precum și activând ca voluntar în organizații locale care abordau subiecte de interes pentru comunitatea locală.

Activitatea de voluntariat a continuat și în anii de facultate, iar în vara lui 2013 a petrecut 6 săptămâni în Cracovia (Polonia) printr-un internship oferit de AIESEC Cracovia, alături de alți 30 de voluntari din 23 de țări, unde a ținut training-uri, seminare și a elaborat programe pentru copiii din medii defavorizate, pentru o mai buna dezvoltare, precum și o mai bună acumulare de cunoștințe care să le ofere mai multe șanse în viitor.

De asemenea, în luna iunie a participat la proiectul „Closer to Oxford”, creat de ARDOR în colaborare cu organizația „Leaders of Tomorrow”, iar participarea la acest proiect a culminat în luna iunie cu o perioada de o săptămână de exchange în Iordania cu studenți iordanieni, unde s-au dezbătut teme de interes atât pentru România, cat și pentru Iordania. Tot în cadrul programului de exchange a luat parte la o dezbatere publică, care s-a ținut într-un parc cu peste 300 de spectatori, astfel îmbunătățindu-și abilitățile oratorice.