Voicu, Paul PredaPAUL PREDA VOICU – MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI / SERVICIUL RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL 

Originar din Galati, Paul este student al facultatii de Ospitalitate Internationala si Administrarea Turismului din cadrul Universitatii Surrey, Marea Britanie. Un student motivat si ambitios, orientat spre dezvoltare, care cauta noi oportunitati profesionale in sectorul organizarii de evenimente sportive. Poseda experienta relevanta in sectorul marketing, incepand activitatea profesionala chiar de la 18 ani in cadrul companiei Zile si Nopti ca agent de distributie si organizator evenimente sociale.Ca student a ocupat si pozitia de receptioner pentru cel mai mare lant de hoteluri din Maria Britanie, unde a dobandit skill-uri de management, a interactionat cu oameni cu diferite background-uri si a contribuit la respectarea standardelor. Un punct de referinta in cariera sa o reprezinta practica la Parlamentul European ca asistent stagiar.

Aceasta perioada alaturi de Ioan Mircea Pascu, vice-presedinte al Comisiei de Afaceri Externe si Adriana Ticau, vice-presedinte a Comisiei de Transport si Turism a contribuit enorm la dezvoltarea personala cat si la dezvoltarea profesionala. Acest post a inglobat mai multe sarcini precum: redactarea intrebarilor adresate Comisiei Europene, redactarea rezolutiilor si contributia la organizarea conferintelor de interes national atat la Bruxelles, Strasbourg cat si la Galati. Fiind un fost sportiv, valorifica pasiunea catre sport si miscare si crede ca aceasta poate fi dezvoltata in Romania apeland la preluarea bunelor practici din alte tari. In afara de sfera academica si cea profesionala si-a mai cultivat cunostintele alaturi de oameni de succes din lumea business-ului romanesc la scoala de vara Forbes 2014.