Bâzgan, Ramona-MihaelaRAMONA-MIHAELA BÂZGAN – MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE / DIRECȚIA GENERALĂ DE TREZORERIE ȘI DATORIE PUBLICĂ 

Proaspăt absolventă a Academiei de Studii Economice din București – Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, urmează în prezent și cursurile Universității București – Facultatea de Drept fiind aici în anul IV. Pasiunea pentru cifre a descoperit-o încă de pe vremea în care era elevă pe băncile Colegiului Național „Sfântul Sava” parcurgând profilul real. Pe parcursul anilor de facultate a participat activ la diverse conferințe organizate de către companii precum Deloitte, Asociația Internațională de Fiscalitate, Corpul Experților Contabili și Autorizați din România, Tpa Horwath, Finexpert, Genpact în domenii precum contabilitate, audit, outsourcing, management și fiscalitate.

Este membru al Asociației Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune participând activ la programele desfășurate de această organizație în vederea dezvoltării profesionale a studenților prin stabilirea relațiilor cu actorii principali din domeniul contabilității. La începutul anului 2014 urmează un internship în cadrul PriceWaterhouseCoopers România în domeniul taxelor integrându-se în Pwc Tax Academy unde își descoperă pasiunea pentru domeniul consultanței fiscale. Din luna octombrie 2014, va urma cursurile Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori în cadrul programului de masterat în domeniul fiscalității.