Radu, Răzvan-AlexandruRĂZVAN-ALEXANDRU RADU – MINISTERUL SĂNĂTĂȚII / DIRECȚIA GENERALĂ DE INFRASTRUCTURĂ ȘI APARATURĂ MEDICALĂ / UNITATEA DE ACHIZIȚII CENTRALIZATE 

Răzvan a finalizat anul III al ciclului de licență la Facultatea de Bioinginerie Medicală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Anterior a urmat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, specializarea Științe ale Naturii.

Și-a început activitatea de voluntariat încă din cadrul liceului, întâi ca membru al Consiliului Elevilor și mai apoi prin implicarea în diverse proiecte. În septembrie 2009, a participat timp de două săptămâni la campania Feed The Children din cadrul Global Volunteers. Activitatea sa de voluntariat s-a desfășurat în mare parte în cadrul Asociației Studenților Bioingineri, unde a început ca simplu membru, urmând ca în perioada februarie-noiembrie 2012 să devină Coordonator al Departamentului HR și mai apoi, începând cu noiembrie 2012 și până în prezent să ocupe funcția de Președinte al organizației.

Pe parcursul activității sale în Asociația Studenților Bioingineri a coordonat o serie de proiecte științifice, culturale, sociale și sportive printre care: coordonator în anii 2012 și 2013 al proiectului cu scop caritabil “Crăciun cu Zâmbete”, coordonator Conferinței Naționale de Bioinginerie Medicală pentru Studenți și Tineri Cercetători , ediția a XV-a (2012), ediția a XVI-a (2013), ediția a XVII-a (2014). Fiind reprezentant al asociației sale care este membră a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, a participat și la o serie de evenimente organizate de alianță precum: Training pe reprezentare (Piatra Neamț – noiembrie 2011), Evaluator în cadrul proiectului „Gala Profesorului Bologna” (2012), Vision Camp (Izvorul Muntelui – noiembrie 2012), Conferința Internațională „Social Dimension for Higher Education: Student’s Perspective” (februarie 2013). De asemenea, a mai participat la o serie de training-uri pe diverse teme precum: Time Management, Public Speaking, Project Management.