Gheorghiev, Slavia-AnastasiaSLAVIA-ANASTASIA GHEORGHIEV – MINISTERUL SĂNĂTĂȚII / DIRECȚIA GENERALĂ INFRASTRUCTURĂ ȘI APARATURĂ MEDICALĂ / DIRECȚIA PATRIMONIU, APARATURĂ MEDICALĂ ȘI INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURĂ / COMPARTIMENT INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURĂ 

Slavia-Anastasia a absolvit anul acesta cursul de Biomedical Science la University of Essex, din Marea Britanie. Învățând în domeniul biomedical, și având experiența relevantă, consideră că acestea îi vor fi de ajutor în vederea îndeplinirii activităților care îi vor fi date. Deoarece a avut oportunitatea să facă practică atât într-un spital din Marea Britanie cât și într-un spital din București, și văzând dotările fiecăruia consideră că este un avantaj și că o va ajuta atunci când va trebui să analizeze documentațiile referitoare la investiții publice în domeniul sanitar. De asemenea, având excelente abilități în comunicarea scrisă și verbală în cinci limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, bulgară și germană), acestea o vor ajuta la accesarea programelor cu finanțare internațională.

A încercat să balanseze munca academică prin a se implica și în alte angajamente și prin a-și organiza prioritățile. Mergând într-o țară străină, a învățat cum să se adapteze în diferite situații și cum să își exprime ideile într-un mod productiv. Prin urmare a dobândit puternice abilități interpersonale și de comunicare. Acestea sunt susținute de munca pe care o face în cadrul St. John Ambulance, care o ajută nu numai să exploreze ceea ce a învățat în timpul facultății, dar să ia decizii rapide și eficiente, să lucreze în echipă și sub presiune în diferite situații și nu în ultimul rând să trateze fiecare persoană într-un mod egal.