Mîrza, ȘtefanȘTEFAN MÎRZA – DEPARTAMENTUL PENTRU ENERGIE / DIRECȚIA GENERALĂ PRIVATIZARE ȘI ADMINISTRARE A PARTICIPAȚIILOR STATULUI ÎN ENERGIE 

Ștefan studiază business internațional în cadrul universității Westminster din Londra, urmând a absolvi în anul 2015. Anterior acesteia, a urmat cursurile Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, specializarea matematică-informatică.

În perioada 2010-2011, participă într-un program de schimb de studenți sponsorizat de Rotary International, prin care a studiat timp de un an la „École Secondaire Mont-Saint-Sacrement ” din Quebec, Canada. După întoarcerea în țară, devine membru fondator al clubului de voluntariat pentru tineri „Rotaract Club Sighet”, unde se implică în diferite activități umanitare și de fund-raising (colectare haine și alimente pentru orfenilate și azile de bătrâni, organizare concursuri și competiții cu premii pentru copii din familii defavorizate etc.)

Pe lângă studiile universitare, Ștefan este implicat și în diverse activități extra-curriculare, devenind membru al clubului de voluntariat Rotaract Club of Westminster, ocupând în același timp și funcția de senior business consultant din cadrul organizației studențești elitiste „Westminster Business Consultants” (WBC), parte a confederației internaționale JADE. În cadrul organizației, activitatea sa constă în stabilirea de parteneriate strategice cu alte organizații din rețeaua JADE, participarea în proiecte de cercetare de piață și gestionarea relațiilor cu partenerii europeni ai WBC.

În vara anului 2013 a efectuat un stagiu de practică din cadrul organizației KAT PR din Londra, unde a dobândit experiență în domeniile online advertising și social media marketing. De remarcat, de asemenea, este participarea la programul de internship oferit de Institutul European din România în cadrul Biroului de Studii și Analize, unde va lucra în regim part-time pe perioada verii. În cadrul acestei instituții, Ștefan este responsabil de colectarea și prelucrarea datelor necesare pentru proiectul Eurofound, elaborarea de sinteze și participarea la conferințe organizate de Institutul European.