sigla_cpmmtslogo-forumul-tinerilor-din-romanianoua-sigla-volumusr_logo_bun

 

INVITAŢIE

 

Cancelaria Prim-Ministrului, Ministerul Tineretului şi Sportului, Forumul Tinerilor din România, Federaţia VOLUM şi Uniunea Studenţilor din România vă invită la grupurile de lucru pentru legislaţia stagiilor de internship în România.

 

Având în vedere experienţa acumulată în urma organizării celor patru ediţii ale Programului de Internship al Guvernului, ne dorim să deschidem cadrul discuţiilor cu privire la legislaţia în domeniu către toţi actorii interesaţi. Obiectivul grupurilor de lucru este redactarea unui document de poziţie de tip white paper care să reflecte atât nevoile tinerilor care se pregătesc pentru intrarea pe piaţa muncii, cât şi aşteptările instituţiilor şi organizaţiilor interesate să-i găzduiască într-un astfel de stagiu.  

Grupurile de lucru privind legislaţia stagiilor de internship vor avea în componență următoarele categorii de stakeholderi:

  1. Instituții publice (Palatul Victoria, 28.10.2016, ora 11:00);
  2. Organizații neguvernamentale de tineret şi de voluntariat (Palatul Victoria, 31.10.2016, ora 14:00)
  3. Sindincate, patronate şi asociaţii din mediul privat (Palatul Victoria, 10.11.2016, ora 14:00);
  4. Mediul academic (Palatul Victoria, 22.11.2016, ora 14:00).

 

Pentru a participa la unul din grupurile de lucru, vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră sau a reprezentantului dumneavoastră la adresa de mail internship@gov.ro până luni, 21.11.2016, specificând grupul de lucru căruia urmează să vă alăturaţi. Detaliile cu privire la locaţie şi modalitatea de acces vor fi oferite ulterior via e-mail.