Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Despre

Ministerul cercetării, inovării și digitalizării are rol de sinteză și de coordonare în domeniile cercetării științifice, dezvoltării experimentale și tehnologice, inovării, comunicațiilor și digitalizării. Ministerul cercetării, inovării și digitalizării este autoritatea de stat în domeniile cercetării dezvoltării experimentale și tehnologice, inovării, comunicațiilor și digitalizării, securității cibernetice, serviciilor poștale, radiocomunicațiilor, tehnologiei informației, societății informaționale și cadrului național de interoperabilitate.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, denumit în continuare Minister, este organizat și funcționează în baza Ordonanței de Urgenta a Guvernului nr. 212/2020 privind stabilirea unor masuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, respectiv 1n baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 371/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, cu modificările ulterioare.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării este organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridica, care se organizează și funcționează în subordinea Guvernului.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării are rol de sinteza și de coordonare în domeniile Cercetării științifice, dezvoltării experimentale și tehnologice, Inovării, comunicațiilor și Digitalizării.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării este autoritatea de stat în domeniile Cercetării dezvoltării experimentale și tehnologice, Inovării comunicațiilor și Digitalizării, securități cibernetice, serviciilor radiocomunicațiilor, tehnologiei informației, societății informaționale și cadrului național de interoperabilitate.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Locuri disponibile în cadrul Programului oficial de Internship al Guvernului României

Departament/Structură Domeniul de studiu Număr Locuri

Direcția de Finanțare Agende Strategice de Cercetare

Economie
Științe inginerești aplicate
Științe umaniste și sociale
1 Mai multe informații

Serviciul Juridic

Drept
2 Mai multe informații

Direcția Generală Organism Intermediar pentru Cercetare

Economie
Economie și afaceri internaționale
Științe administrative
Științe politice
Științe juridice
Cibernetică, statistică şi informatică economică
Științe umaniste și sociale
1 Mai multe informații

Direcția Economică, Administrativ și Resurse Umane - Serviciul Buget, Resurse Umane și Administrativ

Economie
Management
1 Mai multe informații

Înscrieți-vă la Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2022

Alte Instituții publice