Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Despre

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) este instituția care promovează interesele utilizatorilor de servicii prin promovarea concurenței și inovației pe piețele comunicațiilor electronice și serviciilor poștale, administrarea pro-competitiva a resurselor limitate (spectru radio, resurse de numerotație și resurse tehnice asociate), încurajarea investițiilor eficiente în rețele și infrastructuri și promovarea conectivității ultra-rapide.

VALORILE împărtășite de întreaga echipa ANCOM în activitatea sa sunt: profesionalismul, responsabilitatea, integritatea, inovarea și spiritul de echipa.

Prețuim și căutăm să ne demonstrăm profesionalismul în tot ceea ce facem, pentru că ne respectăm meseria, cunoștințele și partenerii.

Suntem responsabili în acțiunile noastre pentru că înțelegem că ceea ce facem va avea efecte pe perioade care se măsoară în ani asupra unui număr de utilizatori care se exprimă în zeci de milioane.

Suntem integri pentru că, dincolo de stricta aplicare a legii, suntem ghidați de onestitate și corectitudine și avem o conduită supusă controlului public.

Promovăm inovarea, respectiv „ideile noi care funcționează", pentru a răspunde mai bine provocărilor determinate de progresul tehnologic, de noi metode de lucru și de stiluri de viață și așteptări ale cetățenilor, promovăm dezvoltarea și punerea în aplicare de noi idei (produse, servicii și modele) pentru a satisface nevoile și aspirațiile sociale și pentru a consolida un model de management organizațional care ar putea deveni aplicabil tuturor instituțiilor din România.

Cultivăm spiritul de echipă conștienți fiind că trecerea de la „eu” la „noi” determină creșterea performanței și aduce plusvaloare prin coeziune și prin implicarea fiecărui membru al echipei, indiferent de locul acestuia în organigrama. De asemenea, oamenii ANCOM sunt priviți cu încredere și respect pentru ca sunt profesioniști, responsabili și integri.

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații

Locuri disponibile în cadrul Programului oficial de Internship al Guvernului României

Departament/Structură Domeniul de studiu Număr Locuri

Direcția Executivă Monitorizare și Control

Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale
Cibernetică, statistică şi informatică economică
2 Mai multe informații

Direcția Reglementare Economică - Serviciul Acces și Interconectare

Economie
Științe juridice
Cibernetică, statistică şi informatică economică
2 Mai multe informații

Direcția Economică

Economie
2 Mai multe informații

Direcția Administrativă - Serviciul Administrare Patrimoniu

Economie
Științe administrative
Științe juridice
2 Mai multe informații

Direcția Dezvoltare Instituțională

Economie
Științe administrative
Științe juridice
Științe umaniste și sociale
2 Mai multe informații

Înscrieți-vă la Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2022

Alte Instituții publice